JennyD

Koh Samui

Kategori: Allmänt

Antligen pa Koh Samui.Alskar den har on.Bor pa samma stalle som forra aret.Lina ar och handlar lite dricka.Ikvall blir det lite festande igen.Tog det lugnt igar.Vi tankte faktiskt ga pa boxning idag,har planerat det i 3 ar nu men det har liksom inte blivit av.Vi funderar pa att aka over till Koh phangan den 3e for da ar det halfmoon party uppe i bergen.Kan bli kul.Ha det gott.Det har jag!

framme!

Kategori: Allmänt

Framme pa koh pangan nu.Har just avslutat kycklingburgare o pommes.Allt ar helt underbart och det kandes skont att lamna fastlandet.oarna ar alltid bast!imorron ar det eventuellt blackmoon party,Nice!ha det bra alles!

Au Revoir!

Kategori: Allmänt

Kommer ju vara borta nu till 10:e Mars så det kommer ju bli knapert med inlägg men några tillfällen kommert säkert att komma.
Fan vad skönt att vakna upp till sånt här snö-skit och veta att snart är man i solen med en drink ;)
Ha det bäst!

Tröttsamt

Kategori: Allmänt

Hade mardrömmar inatt.Har knappt sovit någonting.Det är nog därför jag känner mig såhär hängig,trött och har ont.Hade verkligen vart dålig timing och bli sjuk nu.Var tvungen att gå ut en runda innan,gick ner till stranden.Var helt ensam där.Kändes som jag var ensam i hela världen.På ett bra sätt alltså.Ska börja packa ordentligt nu.

Att packa eller inte packa?Eller bli packad?..

Kategori: Allmänt

Började sprätta bland mina kläder ändå,fick för mig att jag kunde packa litegrann.Men det gav mig bara ångest.Fan vad jag har samlat på mig.Saker som jag inte ens använt.Jag måste rensa ut och skänka bort.Att man alltid kan hitta något att må lite dåligt åt.Jag svårt att uppskatta saker.Jag hade ju egentligen bara kunnat sitta hemma och njuta åt att jag ska iväg snart,men jag funkar inte så,känner mig alltid helt avstängd precis innan något kul ska hända.
Vill fylla min Ipod med en massa sköna gamla låtar,man måste ju ha rätt musik med sig,viktigt.
Den här godingen ska med!ja,inte Lenny då,men låten.Ni fattar..

It aint over til it´s over-Lenny Kravitz

Lite helg och lite annat

Kategori: Allmänt

Har nyss sovit i två timmar.Känner mig helt slut.Hoppas att det är helgen som fortfarande sitter i,så jag inte håller på att bli sjuk eller nått.Man hade ju kunnat börja packa men vem orkar det?
Var i Ullared en snabbis idag men köpte inget direkt.Mascara och något solskydds-shit.
Mitt Maestro-kort har inte funkat på hela helgen och funkade inte idag heller när jag testade,fick panik och gjorde en stor grej av det inne på banken att jag minsann måste ha ett nytt innan onsdag för jag ska iväg o allt det där.Hon bara putsade lite på chippet så funkade det.Pinsamt.Har ju alltid trott att det är magnetremsan man ska greja med.Man lär sig något nytt varje dag.

Mamma,Pappa,Ärtsoppa och punsch.

Kollar på melodifestivalen.

Fy fan

Kategori: Allmänt

Har inte varit såhär bakfull på år och dag känns det som.Har försökt att sova väck skiten men det har inte funkat.Det var skoj iallafall.Vi var på Moon,lite mer folk än vanligt minsann.Nä,jag får nog gå och lägga mig igen.

Tidsoptimist, javisst!

Kategori: Allmänt

Ska snart iväg till mamma och pappa för att äta ärtsoppa och dricka varm punsch.En tradition som har hängt med några år nu.Lite tråkigt att dom inte ska med till Thailand i år.Det var väl alles.Måste sminka mig nu.

Nu ska jag hänga med resten av Halmstads loosers

Kategori: Allmänt

Då var det arbetsförmedlingen nästa!
Är inte Adiam Dymott helt fantastiskt snygg.Jag vill ha fler tatueringar och klippa mig kort igen.Och är det inte min gamle idol Thomas Rusiak med på ett hörn i den här låten,eller?..


Miss you-Adiam Dymott

Det känns helt okej

Kategori: Allmänt

Insåg klockan 00.45 vid stämpelklockan att,jo jag blir faktiskt arbetslös igen.En ny identitet.En sämre.Samtifigt är det alltid vid sådana tillfällen när man vet att något tar slut och något annat nytt okänt kommer ta vid som man existerar,lever på riktigt.Livet tar en helt ny riktning och man kan välja att se på det som en möjlighet,en ny chans.
När jag och Lina åkte hem tänkte jag:"Det kanske var sista gången jag jobbade med Lina".Men det är okej.Nu är jag sugen på att göra något som är jag till hundra procent.Vänta bara ;)
Vi kom hem drack vin,åt varma mackor och snackade skit.Allt är lugnt.

Waiting on a sunny day

Kategori: Allmänt

Jaha,då var det sista dagen på jobbet idag.Drömscenariot är att vi får gå hem fast med lön då.Igår fanns det INGENTING att göra,så dom sista tre timmarna låg jag och Lina och skrapade golvet från tejprester.Det är ju tur att man får avsluta på topp.Det blev några pikar i form av:"jaha är det det här dom menar med att jobba på golvet" osv.
Men det är helt okej.
Om en vecka är man i Bangkok alltså,kan inte riktigt tro det än.Vad synd att det är sånt skit-väder här ;)


Snabbis

Kategori: Allmänt

Ska iväg till jobbet lite tidigare idag.Är fika klockan två för oss som ska "gå" imorgon.En liten fin gest sådär,hoppas det drar ut på tiden.
Om en vecka exakt gör jag något helt annat klockan två,då går tåget till köpenhamns flygplats...

Fylle-sms skickat till 118100 efter Oasis konserten

Kategori: Allmänt

Jenny:Vilka uteställen har öppet i GBG ikväll?och vart hänger troligen Oasis?
Svar:Vi på 118100 tycker ni ska dra till Valand,där är det alltid skönt gung!Vi tror att Oasis hänger på den hetaste krogen i Göteborg,dock kan de även vara på ett hotellrum eller liknande.Ha en fortsatt bra kväll!

Vilket skönt jobb,sitta och googla och svara på idiot-frågor.


Min "nya" frilla förresten.Skulle hitta ett kort från i Lördags när jag inte tramsade eller höll på.Vi tar alltid kort på toaletter.Det är nån grej vi sysslar med.

"If I´m to fall,would you be there to applaud?"

Kategori: Allmänt

Det här är vad jag lyssnar på nu.


Im Outta time-Oasis

Nu blir det pasta med ost och skinksås.

Ett minne som dök upp

Kategori: Allmänt

Besöksrekord igår,tackar!Ska firas till helgen.Sista helgen i Sverige på ett tag.
När jag var i Thailand första gången och vi var på Fullmoon Party hade jag ett möte med en person.Sådana där personer som man alltid minns av en eller annan anledning.Iallafall jag och Lina kom inte igång riktigt.Ni vet man dricker och dricker men blir bara trött och seg.Vi slog oss ner på stranden och satt och snackade med ett gäng killar.Killen bredvid mig var rätt jobbig så jag försökte ignorera honom men efter ett tag lägger jag märke till två,rätt långa ärr på hans handled.Så jag frågade honom vad han hade gjort,fast jag visste ju egentligen.Sen satt vi och pratade i timmar om sådana där saker,jobbiga mörka stunder.Ett halvår senare när jag var i Oslo såg jag honom där med en såndär WWF-mapp under armen,han försökte värva medlemmar.Världen ÄR liten ibland.Men jag gick inte fram.Vissa saker är bara menat att existera i just den stunden dom utspelas.

Galet värre

Kategori: Allmänt

Glömde ju nämna att jag låg och kollade på Superbowl igår.Superbowl!!Vad är det som håller på att hända med mig?

Tillbaka

Kategori: Allmänt

Ledsen för den dåliga uppdateringen.Var knappt vid liv igår kändes det som.Väckte Lina vid 8-tiden i Lördags och sa att hon skulle packa en väska och va färdig vid tio.På stationen mötte vi upp dom andra.Drog till Helsingborg.Satt och drack och tjötade lite.Åt på O´learys sen kollade vi på Backyard babies.Lyckades skada mig igen,gör alltid det på Tivoli.Har ett stort blåmärke på ena låret.Men det var det väl värt.
Sista jobbveckan nu...känns just ingenting,förtillfället iallafall.