JennyD

I follow rivers

Kategori: Allmänt

Jahapp,då vart det helg igen.Får se om det blir konsert imorgon,är inte helt spikat än men är nog lite sugen ändå.Om man skulle göra som vanligt på Torsdagar och slänga på en film?..


pic:weheartit.com

I Am A Volcano

Kategori: Allmänt

Blogg.se håller visst på att strula,såg att mitt inlägg från igår inte har publicerats än.Vi får se hur det går med det här...


ARMAND MIRPOUR-"I Am A Volcano"

Sick&Tired

Kategori: Allmänt

Hej svejs!
idag har varit en otroligt seeg dag,vet inte riktigt vad det beror på.Börjar få ont i ryggen igen.inte bra.Fryser gör jag också,ska alldeles strax krypa ner i bingen.Gonatt.

Medan vi faller

Kategori: Allmänt

Nu är Siesta-biljetterna inhandlade!Blir jag,Lina,Viktor och Rickard.Kanske någon mer joinar,vem vet?..

Väldigt nöjd med helgen,konserten var bra,cidern smakade bra och Malla hade gjort varm smörgåstårta som var grymt god.Är lite sliten men det var det värt.

Skulle egentligen kollat på Vikunja på B&B på fredag,men jag vet inte riktigt om min ekonomi tillåter det.Ska ju till den förbannade tandläkaren på den här lönen också.Vi får se hur det blir.

Lägger upp två bilder på Daniel Adams Ray som jag har snott av den förträffliga fotografen http://mallasliv.blogg.se/




Full för kärlekens skull

Kategori: Allmänt

Har öppnat en cider,det börjas tidigt idag för klockan 16.00 drar vi till Malla.Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig än,men det löser sig.Nu blir det duschen.



pics:Weheartit.com & Lina

Flow

Kategori: Allmänt

Hade lite flyt idag och lyckades fynda en bomberjacka på Myrorna,samt två indanarmband på Emmaus.Fick också ett naggellack och en eyeliner på H&M för bara 29 papp.Det går bra nu.

High and Low

Kategori: Allmänt

Fredagar är bra dagar.Ska in en vända till stan och hämta mina älskade favvo boots som jag har klackat om.

Kollade förresten på "Black Swan" igår.Jävligt bra och ganska obehaglig film.Natalie portman var grym,helt klart värd sin oscar.Gillar att Mila Kunis var med också.Hon är så jäkla snygg.Och cool.

Längtar tills imorgon då det är dags för Daniel Adams Ray igen!

Image: unknown.

Trötter

Kategori: Allmänt

Fyfan vad jag är trött.Men jag vill ändå kolla på en film.Får se om jag orkar,annars blir det Big Brother.Men det börjar ju likna "Kungarna av Tylösand".Lite för mycket alltså.Ändå måste jag ju tydligen kolla.

Ska jobba på Lördag.Sen ska vi till Malla.Ska bli riktigt roligt.

Hurtbulle

Kategori: Allmänt

Ställde klockan på 07.00 idag istället för 07.50 och tog en morgonpromenad.Det var faktiskt riktigt skönt(nä,jag ljuger inte).Funderar på att offra min sovmorron imorgon igen.Vädret får bestämma.

Skilles hals.

Lördags

Kategori: Allmänt







"Om du vore bränd som mig,skulle jag gå hem med dig"

Kategori: Allmänt

Söndag igen alltså.Det blev en blöt kväll igår.Men inte så värst bakis,mest hungrig.Väntar på att pizzan ska komma och lyssnar på "Annie hall" med Oskar Linnros.

Nästa helg Ska vi till Malla och till Gislaved och kolla på Daniel Adams Ray.Kommmer bli helt fantastiskt bra.Resten av dagen ska jag tillbringa framför TV:n.Hoppas att solen inte kikar fram.Bakis Söndagar ska vara molniga.

Bottoms up

Kategori: Allmänt

Har varit inne i stan och på flygstaden en sväng.Ikväll ska vi,ett litet gäng,in till Harrys och käka.





pics:weheartit & Jenny

Nästan där

Kategori: Allmänt

Idag ska jag göra Ullared.Faktum är att jag drar nu.

När vi lämnade Kho Phangan åkte Viktor,Lina och Jag på flaket.

The Movie

Kategori: Allmänt

Filmen var hur bra som helst.Rekommenderas!

Sweet

Kategori: Allmänt

Har skickat iväg Lina på jakt efter smågodis.Sen blir det film,jag hoppas på "127 hours" med James Franco.Underbara James Franco.Nu är det ju helg helt plötsligt igen.

Idag blir det bara två bilder.Från Swensen´s.Världens bästa glasshak.

Big Buddha

Kategori: Allmänt

Fick ett sms att jag har ett paket från Stadium ski i åre att hämta på Hemköp i Täby.698 kr och pinkoden är 3237,om någon som läser det här är i närheten.Känns som något har gått liiiite snett där.

Lägger ut Thailandsbilderna lite i taget,så känns det inte som ett så stort projekt.Idag kör jag när jag och Lina åkte till Big Buddha på Koh Samui.






Halfway there

Kategori: Allmänt

Igår var jag så förbannat trött att jag helt enkelt inte orkade göra något inlägg.Och nu är jag småstressad för Big Brother börjar om en kvart och jag måste hinna betala räkningar.Note to self:Använd inte mobilen och kolla facebook statusar då och då i Thailand.Det kostade visst 421 spänn.
Men en bild ska jag leta upp och bjussa på,resten får komma senare.

På Viking bar.Halsbanden fick vi av Viktor och rosorna av nån random snubbe.

Melo

Kategori: Allmänt

Har varit och hämtat Linas bil.Den har varit på lagning.Ikväll blir det den årliga Schlager-yran hos Lizette.Är inte fullt insatt men jag gillar Danny,Erik Saade och Nicke Borgs låtar.Sen bär det av till stan.

TGIF

Kategori: Allmänt

Har precis dammsugit.Det behövdes vill jag lova.Ska iväg och klippa mig om en halvtimme.Skulle egentligen varit hos tandläkaren idag också men hon var sjuk.Inte mig emot.


pic:weheartit.com

Back

Kategori: Allmänt

Då var första arbetsdagen avklarad.Var helt okej faktiskt,annars suger Sverige rätt rejält just nu.Blir alltid deppig när jag kommer hem tillbaka till verkligheten.Men jag blev överlycklig över att träffa Skille igen,så glad att(och det här är smått pinsamt att erkänna) jag började böla när jag öppnade dörren och såg honom.Han är världens bästa katt.Slutdiskuterat.

Resan var helt underbar.Längtar redan tillbaks.Ska slänga upp lite bilder senare,men det blir nog inte idag.