JennyD

Relax..

Kategori: Allmänt

 
Hunter S. Thompsons självmordsbrev.Jag älskar det.Om man nu får älska ett sådant.Han var färdig med livet och det bestämde han själv.Inte svårare än så egentligen.

Cyprus

Kategori: videor

Prisa gud,här kommer skatteåterbäringen!Vi drog till Cypern för skattepengarna.

Master of Gangnam

Kategori: videor

ChocolateCake

Kategori: Allmänt

Begav mig ut på en runda efter jobbet.Har egentligen varit helt orkeslös i över en vecka nu,men jag tvingade mig.Ibland måste man det.Träffade världens sötaste lilla helvita kisse som sprang rätt emot mig och stannade för att gosa lite.Det var nog Skille som hade skickat honom.När jag kom hem stog Lina och bakade Chokladkakor.Luktade hemtrevligt.Så nu har jag tagit mig en dusch,käkat pasta med ost och skinksås.Chokladkaka till efterätt?..låter mycket fint.

Halloweenpixs

Kategori: Allmänt

Repris

Kategori: Allmänt

Slut som artist.Det får helt enkelt bli ännu en slappe-Måndag framför tv:n.Lite julmust på det!

InteMinGrej

Kategori: Allmänt

Alltså,jag är helt slut.Har mått illa och kännt mig febrig och haft ont i halsen hela dagen.Men har ändå lyckats klämma i mig en överfull tallrik pasta med tomatsås och ost.Då kan det ju inte vara SÅ farligt.Bara det inte är vinterkräksjukan.Det är ju helg snart.Jag blir inte sjuk på helger,det är inte min grej.
pic:image source unkown

Mänsklig värme,snälla kom närmre

Kategori: Allmänt

Så otroligt vacker låt.Tröttnar aldrig.

I carry your heart

Kategori: Allmänt

Näe,jag har inte orkat blogga.Eller rättare sagt inte brytt mig så mycket.
Sover fortfarande med Skilles lilla halsband runt mitt handled.Är lite rädd att doften ska försvinna.Om man drog in ett djupt andetag när man hade näsan nerborrad i hans päls så kunde man få det där hugget i magen.Ett bra hugg alltså,precis som när man är nyförälskad.Den där katten alltså.Jag trodde jag skulle kunna hantera sånt där nu,när man blivit äldre och allt.Hålla det lite på avstånd,inte fästa sig sååå mycket.Fast det var ju bara att kapitulera direkt.Totalt chanslös.Men det var det värt.Tusen gånger om.Hur ont det än gör nu.
 
Ser fram emot helgen iallafall.Imorgon ska jag och Lina till Malmö och kolla på Markus Krunegård.Förhoppningsvis kommer vi hem den här gången också för på Lördag ska vi till Lizette och Philip på  "Bröllopsfest".Kan man väl kalla det...Dom är ju gängade nu.(öhh!Jenny! 50-talet ringde och ville ha tillbaka sitt uttryck).
 
Köpte flygbiljetter förra veckan också.Till mitt älskade Thailand såklart.Är nästan så pank man kan bli nu,men det spelar mindre roll.Ta hand om era nära och kära hörrni.
 

Vännen i kattkostym

Kategori: Allmänt

Har inte riktigt orkat fokusera på bloggen.Har förlorat en vän.För även om vännen råkar ha kattkostym så är det ändå en vän.Det är väldigt många tillfällen i vardagen som man intar rollen som kattägare.Det märks ytterst tydligt när man inte kan göra det längre.Väldigt många saker som framkallar det där hugget i hjärtat och den där klumpen i halsen.Att öppna skinkburken utan att nån kommer springandes,ingen som sitter utanför toaletten och jamar när man duschar,att öppna frysen och se alla burkar med chili con carne och korv stroganoff som är infrusta i portioner 2 pers+katt,att reflexmässigt kolla om han ligger i Linas skinnfåtölj på morgonen,sova,vakna...kan forsätta i evighet.
 
Han hade tumörer på levern,det fanns inget jag kunde gjort.Min enda tröst är att min magkänsla sa till mig att ta honom till veterinären innan han blev riktigt dålig.Han slapp iallafall ha ont.
Min lille Skille,förlåt att jag inte kunde hjälpa dig.

HappyHalloween

Kategori: Allmänt

Jahapp,då ska man alltså göra Morfars iklädd pyjamas...typ...Ska vara en "Zombiefånge"(dräkten är sådär klassiskt vit och svart randig med en touch av blodstänk).Lina ska vara Drakula.Vi har även inhandlat en smula fejkblod.Var inne i stan innan och köpte lite rekvisita till lägenheten.Hade velat klä ut Skille till en korv-i-bröd.Happy Halloween!
pic:weheartit
 

Losing You

Kategori: Allmänt

Det har varit fullt upp här.Lite väl mycket känns det som.Ska bli skönt med helg.Lite mera skönt än vanligt.
 
Det blir lite Halloweenpartaj här på Lördag.Verkar bli ett litet gäng med folk som kommer.Trots att vi impulsbestämde det förra helgen.Lyckades kirra outfit i veckan också.Bara den passar nu.
 
Lina fick reda på att hennes bil har gjort sitt.Den kollapsade på väg hem från malmö.Hela motorn behövs bytas ut och det kostar 10-15.000 så det är ju knappast lönt.Tråkigt det där.
 
Satt och kollade flygbiljetter igår.Dom där sparade semesterdagarna kommer nog tas ut i februari trots allt...
 
 
 
Losing you-Solange