JennyD

Rocks off

Kategori: Allmänt

Håller på att slänga upp bilder på Facebook.Det var ganska längesen sist.Kan inte riktigt bestämma mig för om det är en roligt eller bara jävligt dumt.

Har varit rätt disträ idag.På det där sättet när man riktigt får fokusera för att lyssna på folk.Lite lost alltså.Jag skyller på värmen,det är enklast så.

Firmafest på Fredag.Vilket betyder ännu en hård helg.Men så är det på sommaren helt enkelt.

X

Kategori: Allmänt

Är en sucker för när folk har med kändisar i musikvideor.Lite smått nördigt,jag vet,men jag älskar kändisspotting.Kolla in den här.

Ansiktet - X

Känner ingen ånger

Kategori: Allmänt

Det har varit en tuff dag idag,hade nog kunnat sova bort den om jag hade vart ledig.Men det var det värt.Var grymt roligt.Har ett blått öga också,av okänd anledning.Slänger ut lite pics någon dag,men just nu orkar jag helt enkelt inte lyfta ett finger.Sängen kallar.

Drunk

Kategori: Allmänt

Ett regelrätt fylleinlägg.Sjukt intensiv midsommarhelg,och nu ska jag däcka.Fan vad gött.Over and out.

Pic:weheartit







Midsommar

Kategori: Allmänt

Det var väldigt nära att man blev bakisbarn idag.Viktor ville nämligen göra lite uteserveringar igår och så fort han hade nämt det så började kugghjulen att snurra.Har enormt svårt att inte hänga på spontanutgångar,dom är ju alltid bäst.Stack till vallås och satt och drack lite med La familia,men sen bangade Viktor ut.Ingen annan var på och det räckte tydligen inte med mig.Fast det var lika bra egentligen.Hade klipptid idag kl 10.00,och nu ska vi ju köra hårt i två dagar.Det får faktiskt räcka.Man är ju ingen ungdom längre.

pic:weheartit

Ooops

Kategori: Allmänt

Ska in till stan och försöka hitta kläder tills imorron.Sista minuten som vanligt.Hatar egentligen att shoppa på kommando.Sånt där ska komma naturligt.

Jävligt skön stil..

pic:stockholmstreetstyle

Everlong

Kategori: Allmänt

Hade kunnat offra min högra arm,eller i varjefall något finger,för att få se Foo Fighters imorgon.Det är dom och Red Hot Chili peppers kvar på min lista.Nån som har en biljett över?

Everlong-Foo Fighters

Boyfriend fit

Kategori: Allmänt

Måndag igen och ännu en tredagars jobbvecka.

Helgen var helt fantastiskt rolig,gjorde inte ens något att det spöregnade.Malla kom ner också.

Beställde ett par shorts förra veckan från Hm och självklart var dom alldeles för stora.Blir galen på det här med "Boyfriend fit".Vad är dealen liksom?vill man ha något lite slappare så tar man ju bara en storlek större.Hur svårt ska det vara?Dom tvättas iallafall i skrivande stund i 60 grader,kanske krymper dom något.

pic:weheartit.com

Where´s my Vodka?

Kategori: Allmänt

Nu kör vi igen.Om någon undrade.





pics:weheartit & jenny inc.

Pineapple express

Kategori: Allmänt

Kollade på "Pineapple express" igår.Förutom att det är en hysteriskt rolig film så är ju James Franco med.Det är ju knappast en hemlighet att jag är typ,kär,i honom.Så fort jag har tillräckligt med pengar ska jag åka över till det stora landet i väst och leta upp honom.Det kommer bli vi två,det är jag övertygad om.Han har bara inte träffat mig än.

Är i valet och kvalet om jag orkar asa mig in till stan och hämta ut min Iphone.Jag och Lina impulsbeställde varsin på Siesta!.Jo,jag får nog fråga henne om hon hänger med på en liten kvällspromenix.

Abbey

Kategori: Allmänt

Hon är ju bara så förbannat snygg..


pics:Abbey Lee Kershaw by Hedi Slimane

It is what it is

Kategori: Allmänt

Funderar på om jag ska uppsöka någon läkare imorgon.Var helt okej att jobba men jag känner ändå av det ibland,man känner liksom när det gör ont på ett annat sätt än vad det brukar.

LG,som vi jobbade med nu på kvällen bjöd på fika på sista rasten.Han skulle gå på semester nu.Fan vad gött.Ska jobba på Lördag,så får jag kanske ihop till min karensdag iallafall.

pic:weheartit

Drygt

Kategori: Allmänt

Var övertygad om att jag skulle jobba idag,kände mig helt okej igårkväll,men så kom det tillbaks inatt,typ som intensiv mensvärk.Ska tillbringa dagen i sängen så jag pallar jobbet imorgon.En dag borde iallafall vara fixbart.

Genom Eld

Kategori: Allmänt

Herregud,nu är Oskar Linnros tillbaka på kartan.Han var grym på Siesta! dessutom.Kan ni kolla på det här klippet utan att falla som en fura är det nåt fel på er.

Oskar Linnros - Genom Eld, 2011

Sickboy

Kategori: Allmänt

Taskig update igen,dålig stil.
Var hemma från jobbet igår,idag också(uppenbarligen).Har haft så sjukt ont i magen,sov hela dan igår.Fast det är bättre nu,tänkte gå ut en runda.

Stockholm ja,väldigt intensivt och mycket alkohol.Fast väldigt roligt.Tyvärr fick vi kapitulera på Lördagen,blev så förbannat trött.Bartendern serverade mig vatten och jag orkade inte ens protestera."-Du har nog rätt",var min enda tanke.
Det var allt för nu,ska ta mig en panodil och sen gå och köpa en tidning.Spännande värre.

pic:ilovewildfox

Sleepyhead

Kategori: Allmänt

En jobbardag kvar,sen bär det av till Stockholm.Satan vad trött jag är.Sängen.nu.

Siesta! 2011

Kategori: Allmänt
















Kommer kanske fler sen,finns ju lite att ta av om vi säger så...

BackHome

Kategori: Allmänt

Var väldigt skönt att sova i en riktig säng inatt.Men festivalen var helt underbar.Rösten försvann,såklart,men har redan börjat komma tillbaka.Ska lägga upp lite bilder senare.

Festival

Kategori: Allmänt

Allt är packat.Ska ta en dusch,fixa mig och sen drar vi.Ha en härlig helg.Vi ses på Måndag!

pic:weheartit.com